Experience making sushi with fresh ingredients at a special price while receiving direct guidance from a professional sushi chef! Date: Sunday, April 14, 2024 Time: 11:30 AM - 1:00 PM Location: Ikebukuro (Private residence) Duration: Approximately 90 minutes Participation Fee: ¥3,000 per person (including material costs) *Regular Price:☓☓¥12,500 Application Requirements: Must be willing to allow photography during the lesson. Must be willing to share feedback on social media after the lesson. Application Method: Please inquire and Please provide your desire to participate, the number of participants, names of participants, phone number, and nationality . Application Deadline: Thursday, April 11 Seats are limited, so only 5 participants will be accepted this time. Also, we are planning lessons on April 28th and 29th for ramen & gyoza, and sushi rolls, so feel free to inquire! (がいこくじんの方のみ) クッキングクラスに、モニターとしてさんかしませんか? プロのシェフによる「すし作り」の体験クラスに、スペシャルプライスでさんかできます。 日にち: 4/14 (SUN) じかん: 11:30 AM – 1:00 PM(90分) ばしょ: いけぶくろ(個人の家) ひよう: 1人 3,000 - さんかできる人:・すしを作っている写真や顔がウェブサイトにのってもOKの人 ・FacebookやSNSにアップして、このクラスのことをたくさんの人に知らせてくれる人 もうしこみ: 4/11(THU)まで よやく: さんかしたいりゆう、にんずう、なまえ、TEL、こくせき、を書いてください。 にんずう: 5人まで <おしらせ> 4/28、29に、ラーメン、ぎょうざ、まきずしのレッスンを予定しています。ぜひ、おといあわせください。
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