東京版
Search select area btn
Info above post btn

 >   >   >   >  スペイン人の自宅で学べる料理教室:シェフの特製スペイン料理〜

スペイン人の自宅で学べる料理教室:シェフの特製スペイン料理〜イカ墨パエリア、ガリシア風マリネ、エスカベッシュ〜 (投稿ID : 2v41c )

更新2017年1月15日 09:59 作成2017年1月12日 16:58
閲覧数:153

直接/仲介
直接
地域
杉並区 - 堀ノ内
東京メトロ丸ノ内線 - 方南町駅
投稿者
開催場所
東京都杉並区堀ノ内
Favorite on btn Loading 1 Favorite button text favorite
Favorite btn selected Loading 1 Favorite button text registered
Favorite box text registered Favorite box text registered link
Favorite box close
Favorite box text need login Favorite box text need login link
Favorite box close

※問い合わせは会員登録とログイン必須です。

注意事項
スペイン人の自宅で学べる料理教室:シェフの特製スペイン料理〜イカ墨パエリア、ガリシア風マリネ、エスカベッシュ〜の画像
スペイン人の自宅で学べる料理教室:シェフの特製スペイン料理〜イカ墨パエリア、ガリシア風マリネ、エスカベッシュ〜 - 杉並区
スペイン人の自宅で学べる料理教室:シェフの特製スペイン料理〜イカ墨パエリア、ガリシア風マリネ、エスカベッシュ〜 - 料理
スペイン人の自宅で学べる料理教室:シェフの特製スペイン料理〜イカ墨パエリア、ガリシア風マリネ、エスカベッシュ〜 − 東京都
スペイン人の自宅で学べる料理教室:シェフの特製スペイン料理〜イカ墨パエリア、ガリシア風マリネ、エスカベッシュ〜 - 教室・スクール

プチホームステイのようにスペイン人の自宅でスペイン料理を習いませんか?
日本語でのレッスンなので、言語の壁なしで誰でも気軽にスペイン料理が習えます。

<メニューの概要>
With this menu i wanted take few well knowing dishes such as escabeche,galicia style and black rice and give them my own version. Escabeche i will go the tradiccional way just an extra add to make it a little light. Scallop and octopus is my own idea.Will take little more elaboration than normal galicia octopus but i think probably you will love it. The rack of lamb is one of my favourites meets to cook.With some practise you also can get to make it like me.Gambatte kudasai!! The paella is squid ink so i didn't want to include extra seafood(just clamps).The idea is improve the flavour of squid with veg and techniques. So i think will be an interesting idea for this paella. Also will include a wine pairing with the paella. For dessert we have the pistaccio ice cream.Many of you asked me for ice cream with flavour of my pistaccio mousse.So i just did. I hope you will enjoy this menu.

<メニュー>
Bebida de bienvenida
(ウェルカムドリンク)

Mejillones en escabeche
(ムール貝のエスカベッシュ)

Vieria y pulpo marinado( a la gallega)
(ガリシア風帆立と蛸のマリネ)

Costillas de cordero
(ラムラックのグリル)

Paella negra del chef/vino blanco maridaje
(シェフの特製イカ墨パエリア/ワイン・ペアリング)

Helado de pistaccio
(ピスタチオアイスクリーム)

<開催日>
1/15(日)11:30〜15:30
1/22(日)12:00〜16:00
1/29(日)11:30〜15:30

<申込み及び詳細>
https://www.tadaku.com/menus/12521



その他(料理)の教室・スクールの関連記事:
スペイン人の自宅で学べる料理教室:シェフ... 東京 教室・スクール情報 を見ている人は、こちらの記事も見ています。








スペイン人の自宅で学べる料理教室:シェフの特製スペイン料理〜イカ墨パエリア、ガリシア風マリネ、エスカベッシュ〜 (tadaku) 方南町の教室・スクール《料理》の詳細ページです。
中古あげます・譲りますのネットのフリマ、ジモティー。
ジモティーでは、様々な教室・スクールを掲載しております。
またジモティーでは無料で掲示板に投稿ができるので、無料広告・無料掲載を行いたい方も、
ぜひジモティーをご利用ください。

Jmty trouble
話題のキーワード

 >   >   >   >  スペイン人の自宅で学べる料理教室:シェフの特製スペイン料理〜